Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Νὰ δυναμώσουμε τὸ ΟΧΙ!

ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                         Αθήνα 28 Ιουνίου 2015

Tο Πολιτικό Γραφείο του Κινήματος της Χριστιανικής Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές και το Δημοψήφισμα στις 05/07/15.
«Το Πολιτικό Γραφείο του Κινήματος της Χριστιανικής Δημοκρατίας καλεί τον ελληνικό λαό να ψηφίσει μαζικά ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, καταγράφοντας έτσι την αντίθεσή του
όχι μόνο στη συγκεκριμένη πρόταση των δανειστών, αλλά και συνολικά στη μνημονιακή πολιτική που έχει προκαλέσει στην πατρίδα μας ανθρωπιστική κρίση και οικονομική καταστροφή ισοδύναμη με αυτή σε καιρό πολέμου.     Ταυτόχρονα όμως, εκτιμούμε ότι η απόφαση αυτή της κυβέρνησης για δημοψήφισμα αποτελεί επιλογή υψηλού κινδύνου, με δεδομένες τις συνθήκες υπό τις οποίες γίνεται, αιφνιδιαστικά, μετά την εκπνοή της παράτασης της δανειακής Σύμβασης στις 30/06/15, και με τη χώρα και τον λαό απροετοίμαστους σε διάφορα επίπεδα. Με τις συνθήκες αυτές οι δανειστές αποκτούν αυξημένη δυνατότητα άσκησης πίεσης και εκβιασμών στην Κυβέρνηση και στο λαό μας.
            Η δυσκολία του εγχειρήματος και τα επιμέρους λάθη στη διαπραγματευτική τακτική που ακολούθησε η Ελληνική Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ την οδήγησαν στις σημερινές συνθήκες εγκλωβισμού, εκβιασμών και τελεσιγράφων από πλευράς των Δανειστών. Έχουμε σε πολλά θέματα να κάνουμε κριτική στην μέχρι τώρα πορεία της Κυβέρνησης, είναι όμως η ώρα της πλατειάς Λαϊκής και Εθνικής Ενότητας μακριά από διχαστικές λογικές. 
Οι μνημονιακές δυνάμεις εσωτερικού και εξωτερικού προσπαθούν με όλα τα μέσα, θεμιτά και αθέμιτα, σε κλίμα τρομοκράτησης, εκβιασμού και ασφυκτικών πιέσεων του λαού, να αποσπάσουν υψηλό ποσοστό ή και επικράτηση του ΝΑΙ. Στην περίπτωση αυτή, η κυβέρνηση θα έχει αντικειμενικές ευθύνες για  νομιμοποίηση της πολιτικής που επιβάλλουν οι δανειστές με την έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας υπό το κράτος του εκβιασμού και της τρομοκρατίας.
Είναι τεράστιες οι ευθύνες όλων μας προσωπικά και συλλογικά να ανατρέψουμε τα σχέδιά των μνημονιακών δυνάμεων». Γι’ αυτό επιβάλλεται η συμμετοχή στο Δημοψήφισμα και το ηχηρό ΟΧΙ του Λαού στις απαιτήσεις των δανειστών.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΓ ΤΗΣ ΧΔ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΛΙΑΡΑΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. As reported by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 42 pounds lighter than us.

    (And by the way, it has absoloutely NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    BTW, I said "HOW", not "WHAT"...

    TAP on this link to determine if this quick quiz can help you unlock your real weight loss possibility

    ΑπάντησηΔιαγραφή