Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Υποψήφιος για το Δήμο ο θεολόγος Δημήτρης Γάτας



Ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Γάτας,συνάδελφος θεολόγος στη δήλωσή του μεταξύ των άλλων αναφέρει:

"Τα τελευταία τέσσερα χρόνια
, μέσα από μια πολυσύνθετη κρίση (δημοσιονομική, ανθρωπιστική, πολιτιστική ,κρίση αξιών κτλ) που διέρχεται η χώρα μας και οι αντοχές μας δοκιμάζονται, είναι και τα χρόνια που επαναπροσδιορίζονται οι αρχές και οι αξίες μας.
Αναθεωρούμε τις προτεραιότητές μας, έχουμε πιστέψει ότι η εποχή μας απαιτεί να σηματοδοτήσουμε το νέο, το ανατρεπτικό, το διαφορετικό και να στείλουμε μήνυμα ελπίδας ιδιαίτερα στους νέους, στα παιδιά μας που βλέπουν τα όνειρά τους να συνθλίβονται και πολλοί να παίρνουν το δρόμο της ξενιτειάς ,μακριά από τους αγαπημένους τους.
Πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να αλλάξουν και μέσα από καινοτόμες και ριζοσπαστικές ιδέες να δημιουργηθούν νέα δεδομένα που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τα όνειρά μας. Απαραίτητη προϋπόθεση να επικρατήσει η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, να τελειώνουμε με το διαφθαρμένο πελατειακό καθεστώς που ζει και βασιλεύει στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Να αντιδράσουμε γι’ αυτό που συμβαίνει στις ζωές μας. Κέντρο της δράσης μας πρέπει να είναι ο ίδιος ο άνθρωπος. ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Αλληλεγγύη και κοινωνική συνοχή , κανένας μόνος του στην κρίση..."

Εμείς να του ευχηθούμε :καλή επιτυχία!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου